Kinds församlingskrets

Limmareds missionsförsamling är en del av Kinds församlingskrets. Övriga församlingar är Tranemo-Uddebo missionsförsamling, Ambjörnarps alliansförsamling, Grimsås missionsförsamling, Ljungsarps missionsförsamling, Hillareds missionsförsamling och Ölsremma-Dalstorps missionsförsamling.

Vi i kretsen vill vara en kyrka där alla erbjuds gemenskap oavsett livssituation, kulturell bakgrund eller ålder. Våra församlingar är till för att människor ska kunna möta Gud, men också möta andra människor.

Har Du frågor, vill samtala i andliga frågor eller kanske har andra funderingar som Du vill prata med någon om så står alltid våra anställda, som har tystnadsplikt, till tjänst. I våra kyrkor kan Du även få ta del av tjänster som t.ex. dop, vigsel, begravningar mm

| Limmareds Missionsförsamling |
| Nygatan 29 |